desktop & mobil

BLUE ANGEL

Societatea BLUE ANGEL are o istorie de peste 20 ani, incepând din anul 2002. Domeniul nostru de activitate îl reprezintă comercializarea echipamentelor de birou (calculatoare, imprimante, copiatoare), service echipamente birotice, reumpleri / recondiționări de cartușe (cerneala & toner) și dezvoltare software personalizat. Ne străduim să fim flexibili și să înțelegm care sunt nevoile clienților noștri, de aceea toate aceste servicii le oferim fie la sediul nostru fie la sediul clientului. Suntem alcătuiți dintr-un coletiv mic dar unit. Considerăm că la baza oricărui lucru sunt oamenii, de aceea suntem constructivi, îi prețuim și ne bucurăm să ne servim clienții în aceași formulă colectivă de mai bine de 15 ani.

Povestea noastră

ChessKing

Pe parcursul celor 20 ani care au trecut, am acumulat o bogată și foarte importantă experiență în toate domenile. Practic, în anul 2002 s-a pornit de la zero cum s-ar zice. Pe plan tehnic, de la an la an, ne-am inbogățit bagajul de cunoștințe și am dezvoltat tehnici proprii și eficiente de intervenții asupra echipamentelor. În toți acești ani am experimentat diverse forme de organizare și management. Însă nici noi nu am scăpat de efectul crizei economice care a început în perioada 2008, ba chiar mai mult ne-am confruntat cu grave probleme financiare în intervalul 2008 - 2012. Experiența acumulată în această etapă ne-a consolidat poziția pe piață deoarece am înțeles cât de importante sunt prioritățile, organizarea și disciplina financiară în cadrul unei compani. În mod paradoxal, această criză economica, ne-a ajutat să progresăm și să fim mai performanți. Grație eforturilor depuse, în prezent ne bucurăm de relații excelente atât cu furnizorii cât și cu clienții noștri. În cazul în care nu ați apelat încă la serviciile noastre, vă îndemnăm să o faceți.

Inovațiile noastre

software

Din anul 2011, am dezvoltat treptat o puternică platformă software cu ajutorul căreia am transferat toată organizarea noastră în mediul digital. Toată activitatea noastră administrativă și tehnică este centralizată și usor de controlat, lucru care a facilitat progresul nostru. În prezent toate solicitările dumneavoastră și etapele soluționării sunt înregistrate în această platformă. De fapt, acest instrument software ne-a adus mai multe beneficii decât ne-am imaginat. Avem bucuria să vă anunțăm că am lansat în 2015 în premieră in România și nu numai, un serviciu unic pe piață și anume REFILL TRACKING. Acest serviciu este o inovație în domeniu! Prin intermediul acestui serviciu puteți vedea istoricul reumplerilor pentru cartușele dumneavoastră direct pe site-ul nostru. Din cercetările făcute de noi, se pare că suntem primii și singurii care pun la dispoziție aceste informații ON-LINE într-o manieră atât transparentă și simplă. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre REFILL TRACKING accesați această secțiune din meniu

Investițiile noastre

invest-in-your-business

Este din ce în ce mai greu să răspunzi la întrebarea: unde te vezi peste 20 ani ? De ce ? Sunt mulți factori, atât interni cât și externi care ne obturează viziunea de viitor. Noi am crezut în viitorul nostru și iată-ne prezenți în 2022 cu același optimism. Ei bine, e greu de estimat ce ne rezervă viitorul, dar știm că într-un fel sau altul, le aparține celor care au curajul să creadă în el. Noi credem în viitorul nostru însă ne dorim ca acesta să fie într-un mediu mai curat. Astfel ne-am dotat service-ul de reumpleri cartușe cu aparatură și utilaje care facilitează lucrul într-un mediu curat și sănătos și care facilitează stocarea deșeurilor chimice în condiții sigure. Am făcut demersurile necesare pentru predarea deșeurilor electronice și chimice către centre de colectare și reciclare. De asemenea am investit în scule, aparatură și in instrumente software care ne vor menține competitivi în continuare. Însă, înainte de toate, am investit în noi, cultivând o optică corectă față de tot ce înseamnă etica în mediul de afaceri și mediul inconjurător

Vă mulțumim dumneavoastră, tuturor care ați apelat la servicile noastre și ne exprimăm pe această cale dorința de a păstra și pe viitor bune relați comerciale.

Cu stimă, Mititelu Angel


Sunteți interesat de serviciile noastre? Și noi am fi încântați să vă cunoaștem!